Повідомлення! Всесвітній день нирки 2019

Шановні колеги!

Маємо честь запросити Вас прийняти участь у конференції, присвяченій Всесвітньому Дню нирки.
Всесвітній день нирки відзначається щорічно з 2006 року з ініціативи Міжнародного товариства нефрологів та Міжнародного співтовариства нефрологічних федерацій і є можливістю підвищити інформованість політиків, лікарів, громадських діячів і населення про небезпеку, яку несуть захворювання нирок, та про проблеми людей, які живуть з ними.
У 2019 році Всесвітній день нирки буде проводитися в Україні дев’ятий раз під девізом «здорові нирки для кожного скрізь» («Kidney health for everyone for everywhere»).
Конференція, присвячена Всесвітньому Дню нирки, розпочне роботу о 10.00 годині 14 березня 2019 року у м. Києві, вул. Підвисоцького 4Б – конференц-зал ДКЛ №7.

Основні проблеми, які будуть висвітлені під час проведення конференції:

    1. Епідеміологія уражень нирок у дорослих та дітей в Україні.
    2. Фактори ризику прогресування ХХН та способи її сповільнення у дорослих та дітей.
    3. Кардіо-васкулярні ускладнення у хворих на ХХН: структура, частота, наслідки, профілактика.
    4. Проблема НЗТ у людей похилого віку.

Запрошуємо прийняти участь у конференції лікарів зі спеціальності “нефрологія”, “кардіологія”, “ендокринологія”, “терапія”, “сімейна медицина”, “педіатрія”, “дитяча нефрологія” та фахівців з трансплантації нирки, завідувачів кафедр та викладачів вищих медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та закладів післядипломної освіти, діяльність яких пов’язана з питаннями нефрології та дитячої нефрології.
У разі необхідності отримання персонального запрошення звертайтесь, будь ласка, за телефоном +38 044 225 93 86 Козлюк Надія Іванівна або на е-mail: org-metod@inephrology.kiev.ua